Vanaf Amsterdam:
De firma P.H. Al is te bereiken door vanaf de ringweg Amsterdam de afslag Zaanstad te nemen. U neemt daarna de eerste afslag (afslag 1). Bij de stoplichten onderaan de afslag gaat u rechts. U gaat dan onder de snelweg door en blijft op deze weg (Kolkweg) tot de tweede stoplichten. Hier gaat u weer rechts (Wibautstraat). Nu rijdt u door tot de 5e stoplichten en gaat links de Burg. Smitstraat in. Nu volgen een paar kleine straatjes door een woonwijk. U blijft steeds rechtdoor rijden en komt vervolgens in de Jan Brinkstraat. U blijft hier rechtdoor rijden tot een T splitsing. Hier gaat u een klein stukje naar links om vervolgens de eerste straat aan uw rechterhand te nemen. Deze weg gaat enigzins omhoog en komt uit op de Zuiddijk. 50 meter naar links ligt de showroom van P.H. Al.

Vanaf Purmerend:
De firma P.H. Al is te bereiken door de A7 helemaal uit te rijden tot het Prins Bernhardplein. Deze rijdt u driekwart rond om vervolgens de Heijermansstraat in te rijden. Deze weg blijft u volgen tot een rotonde. De rotonde steekt u over rijdt rechtdoor tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten gaat daar rechts de Burg. Smitstraat in. Nu volgen een paar kleine straatjes door een woonwijk. U blijft steeds rechtdoor rijden en komt vervolgens in de Jan Brinkstraat. U blijft hier rechtdoor rijden tot een T splitsing. Hier gaat u een klein stukje naar links om vervolgens de eerste straat aan uw rechterhand te nemen. Deze weg gaat enigzins omhoog en komt uit op de Zuiddijk. 50 meter naar links ligt de showroom van P.H. Al.

Vanaf Alkmaar:
De firma P.H. Al is te bereiken door Vanaf de A8 de afslag “Zaandam centrum” te nemen. U komt dan vanzelf bij het Prins Bernhardplein. Deze rijdt u driekwart rond om vervolgens de Heijermansstraat in te rijden. Deze weg blijft u volgen tot een rotonde. De rotonde steekt u over rijdt rechtdoor tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten gaat daar rechts de Burg. Smitstraat in. Nu volgen een paar kleine straatjes door een woonwijk. U blijft steeds rechtdoor rijden en komt vervolgens in de Jan Brinkstraat. U blijft hier rechtdoor rijden tot een T splitsing. Hier gaat u een klein stukje naar links om vervolgens de eerste straat aan uw rechterhand te nemen. Deze weg gaat enigzins omhoog en komt uit op de Zuiddijk. 50 meter naar links ligt de showroom van P.H. Al.